Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, Vlade Srpske, Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i načelnika Kozarske Dubice održan je osmi Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma “Kozarska Dubica 2018”.

Sajam je trajao dva dana, odnosno 28. i 29. septembra u kompleksu Sportske dvorane u Kozarskoj Dubici, u organizaciji “RS Consulting and Trade” Banjaluka, dok su suorganizatori bili opština Kozarska Dubica i Područna Privredna komora Banjaluka.

Na sajmu je učešće uzelo više od 100 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije, a osim izlagača sajam su posjetili članovi regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnici i načelnici gradova Republike Srpske i BiH, te predstavnici prijateljskih gradova.

U okviru sajma privrede organizovan je sajam poljoprivrede na kom su se predstavili poljoprivredni proizvođači, kao i sajam turizma na kojem su se predstavile turističke organizacije iz okruženja.

Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na ovom sajmu i zajedno sa radionicom “Minimo”, Udruženjem voćara i Udruženjem pčelara iz Prijedora na štandu Privredne komore Banja Luka-kancelarija Prijedor predstavila turističke potencijale i promotivne materijale, suvenire, te proizvode od voća i meda.

Turistička organizacija grada Prijedora