Top modela BiH, stilisticu, glumicu, modno-scensku performerku, urednicu, Prijedorčanku Jelenu Govedaricu, prije par dana gledali smo kao gosta na HAPPY tv u emisiji UPOZNAJTE PAROVE. Društvo u studiju pravili su joj urednik i novinar portala MAGAZIN BALKAN EU Aleksandar Aleksa Marković, dizajner Vladimir Di Krupsky koji je Jelenin saradnik i prijatelj i Miki Marković.

Uz lijepu voditeljku Andjelu Lakićević gosti su se interaktivno zabavljali i donijeli gledaocima ispred malih ekrana smijeh i pozitivnu energiju. Zapala nam je za oko Jelenina izjava u uključenju u kuću gde je poručila muškarcima da ukoliko žene prihvataju njihove prevare da ih varaju još više ali i da uživaju u ambijentu i uslovima kuće da se manje svađaju.

Pobrala je i simpatije jednog ukućanina koji se javno izjasnio o tome na šta mu je Di Krupsky odgovorio da može samo da joj nosi kofere. Lijepa Prijedorčanka ne želeći da se ukućanin uvrijedi obećala mu je kafu po izlasku iz realitija. Aleksa je konkretno komentarisao ukućane raspolažući informacijama o svakom od njih.

Obzirom da su stigla mnogobrojna pitanja o njenom učešću u nekom od Realitija kontaktirali smo našu urednicu Lifestyle na šta nam je odgovorila: – Dobila sam puno takvih pitanja! Pa eto nikad se ne zna, što jel biste voljeli da sam tamo,uz smijeh rekla je naša vesela Jeca. Šalu na stranu moje obaveze su sada zaista brojne kao i tv gostovanja koje slijede naredni period, spremam novi show, emisiju novi serijal tako da uvijek ću se rado odazvati da budem gost u nekom Realitiju ali to je sve. Poštujem sve moje kolege koji me zovu i učesnike Realitija jer bore se za svoje bolje sutra. Podrška od mene za sve koji se bore za svoje snove, rekla je Govedarica.

balkan-stars.com