Policijskoj upravi Prijedor, dana 20.08.2018. godine, oko 21,20 časova, prijavljeno je da je u mjestu Brezičani, grad Prijedor, u krugu jednog preduzeća, u spremniku teretnog motornog vozila-cisterne, došlo do povrijeđivanja dva lica, koja su zbog trovanja otrovnim gasom, prevezena u Opštu bolnicu Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor a u prisustvu republičkog inspektora za rad.

Uviđajem je konstatovano da je istog dana, u spremniku teretnog motornog vozila-cisterne, koja se nalazila u krugu preduzeća, povrijeđeno lice inicijala D.M. (1961) i jedno maloljetno lice (2000) oba iz Prijedora a koja su usljed prekomjernog udisanja otrovnih gasova, na dalje liječenje transportovana u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske Banja Luka.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, uz nadzor dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja.

PU Prijedor
Foto – ilustracija

Vezane vijesti:

PRIJEDOR-OTAC I MALOLJETNI SIN SE OTROVALI U CISTERNI: PREBAČENI U UKC U TEŠKOM STANJU

LJEKARI SE BORE ZA NJIHOV ŽIVOT: POSLIJE TROVANJA U CISTERNI OTAC I SIN KRITIČNO