prijedor-bosna visoko-izvjestaj (1)Rukometaši Prijedora su u 11.kolu Premijer lige BiH još jednom bili bez milosti na svom terenu. I u petom odmjeravanju snaga pred svojim navijačima su ostvarili petu pobjedu (ukupno šestu), savladavši Bosnu iz Visokog sa 38:23(22:10).

Već u samom otvaranju poslije vođstva gostiju u 3.minuti (1:2) izabranici trenera Bojana Unčanina serijom od 5:0 u narednih pet minuta najavili su da su riješeni da osvoje nova tri boda. Do 15.minuta bilo je 13:3 za domaće u čijim redovima se posebno istakao lijevi bek Srđan Savić koji je do tada postigao svih pet svojih golova i „upisao“ jednu asistenciju.

Do kraja bilo je samo pitanje sa koliko će razlike Prijedorčani dobiti meč (najveću prednost imali su u 49. minuti za 33:16 i 55. minuti za 37:20), uz odličnog među stativama golmana Armana Beširevića (imao 19 odbrana) istakao se na desnom krilu efikasni Sandro Popović, ali je ipak epitet prvog strijelca susreta ponio Nikola Grujić iz redova poraženog rivala.

-Ušli smo sa imperativom pobjede maksimalno ozbiljno, kako je od nas tražio trener Unčanin, i sa takvim odnosom sve je od nas zavisilo protiv korektnog protivnika. Ambicije su nam da trijumfujemo i u preostala dva meča, u Zavidovićima protiv Krivaje i kod kuće nad Gračanicom – istakao je Srđan Savić.

prijedor-bosna visoko-izvjestaj (2)Prijedor-Bosna (Visoko) 38:23(22:10)

Prijedor
Sportska dvorana „Mladost“
Gledalaca: 200
Sudije: Džemal Čedić i Anis Duraković (obojica iz Sarajeva)
Sedmerci: Prijedor 4(4), Bosna 1(1)
Isključenja: Prijedor 14 minuta, Bosna 10 minuta

PRIJEDOR
Beširević-19 odbrana, Bojić 5, D.Unčanin 6, Miljuš, Blagojević 5, Savić 5, Radaković 1, Kaurin 3, Daničić 5, Mirković 1, Čutura, Janković, Vejnović, Gavrić, Topić-2 odbrane, Popović 7
Trener: Bojan Unčanin

BOSNA
Žiga, Spahić 2, Grujić 15, Čabaravdić 1, Burić 1, Balta 1, Sorgoč, Hrnjić, Sirćo, Imamović, Imamagić, Limo, Buljina, Dokso 2, Bečak 1, Gogić
Trener: Faruk Vražić

N.Đerić/A.Drakulić
prijedor-bosna visoko-izvjestaj (3)