Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje zabavnih igara na teritoriji grada Prijedora i grada Banjaluka.

Ilegalno priređivanje zabavne igre elektronski pikado otkriveno je u ugostiteljskom objektu „SPORT CAFFE”, vlasništvo R.T., koji se nalazi u ulici Vuka Karadžića, br. 6, u Prijedoru.

Ilegalno priređivanje četiri zabavne igre-autići za djecu otkriveno je u tržnom centru „ROB0T GENERAL TRADING”, koji se nalazi u ulici Branislava Nušića, br. 35, u Prijedoru.

Takođe, inspekori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje zabavne igre elektronski pikado u ugostiteljsko trgovinsko-zanazskom objektu “ĐUKA BAR”, vlasništvo Đ.N., koji se nalazi u Ivanjskoj, bb, na području grada Banjaluka.

Inspektori su privremeno zapečatili automate za zabavu, do okončanja prekršajnog postupka, te će protiv pravnih i fizičkih lica u čijem vlasništvu su otkriveni ilegalni automati za zabavu biti preduzete mjere koje su propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Republička uprave za igre na sreću