Prijedorska Fondacija „Zajednički put“, uz podršku predsjednice Fondacije Semire Hoffmann i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, povodom Međunarodnog dana mladih, organizuje „III Sajam mladih preduzetnika“. Na sajmu će se predstaviti 15 mladih preduzetnika, kao i 4 preduzetnička udruženja. Sajam će zvanično otvoriti, u petak 10. avgusta 2018. godine, sa početkom u 10 časova, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. Sajam je petodnevnog karaktera, i odžavaće se na Trgu majora Zorana Karlice i trajaće sve do 14. avgusta, kada će biti dodijeljene nagrade najuspješnijim mladim preduzetnicima prijedorske regije.

Na ovogodišnjem Sajmu, svoje radove i preduzetničke sposobnosti predstaviće 15-oro mladih preduzetnika, kao i 4 preduzetnička udruženja. Svaki od učesnika Sajma imaće priliku da predstavi svoje preduzetničke sposobnosti, proizvode ili usluge tokom trajanja Sajma, kao i da ostvari neposredan kontakt sa potencijalnim kupcima svojih proizvoda ili usluga u cilju unaprijeđenja kvaliteta svoga rada. S druge strane, svi posjetioci Sajma, imaće priliku da po vrlo povoljnim cijenama odaberu ponešto za sebe, te da usvoje različite korisne preduzetničke savjete.

S obzirom na to, da se Sajam urganizuje u povodu Dana mladih, osim zvaničnih učesnika-mladih preduzetnika, petodnevni sajam će biti obogaćen i drugim zanimljivim aktivnostima. U periodu sajma, na glavnom trgu, trebalo bi da se pojave mladi plesači, sportisti, muzičari, dječiji animatori, realizovaće se razne radionice za mlade i one najmlađe, a posjetioci će moći uzivati u muzici mladih prijedorskih DJ-eva.

Dodatnu podršku organizaciji Sajma, kao i mladim preduzetnicima, pružiće i pomoćnica ministra za omladinu u Vladi Republike Srpske, Branka Malešević, koja će mlade preduzetnike posjetiti trećeg dana ovogodišnjeg sajma mladih preduzetnika.

Radno vrijeme III Sajma mladih preduzetnika biće od 10 do 20 časova.

Podržite veličanstvene mlade preduzetnike i svojim prisustvom uveličajte ovogodišnji „Sajam mladih preduzetnika“ čiji je osnovni cilj promocija poslovnih aktivnosti i kompetencija mladih preduzetnika.

Vidimo se na Trgu majora Zorana Karlice u petak, 10. avgusta, u 10 časova!

Fondacija “Zajednički put” Prijedor