Na regionalnom putu Rudice-Donji Dubovik, u mjestu Mala Krupska Rujiška, opština Novi Grad, 09.08.2018. godine, oko 01,55 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza putničkog automobila marke „Peugeot 207“, kojim je upravljalo lice inicijala M.U. (1992) iz Novog Grada, dok se u momentu slijetanja automobila na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala LJ.D. (1992) iz Novog Grada, kao i putnici V.U. (1984) iz Novog Grada i M.U. (1987) iz Novog Grada.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao suvozač u automobilu lice inicijala LJ.D. dok su lica M.U., V.U. i M.U. zadobila teške tjelesne povrede.

Zbog stepena povreda lice V.U. upućeno je u Univerzitetski klinički centar Banja Luka, dok su vozač M.U. i putnik u automobilu M.U. na daljem liječenju, zadržani u Opštoj bolnici Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Novi Grad.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela stradalog lica LJ.D. koja će biti obavljena, dana 10.08.2018. godine u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske Banja Luka.

PU Prijedor
Foto – ilustracija