Halid Muslimović našao se pod istragom policije zbog sumnje da je pretukao 45-godišnju ženu, kojoj je nakon toga prijetio i rekao da će je pojesti mrak. Istraga je pokrenuta nakon što je S. B. (45) prijavila Policijskoj upravi Banja Luka da ju je Muslimović napao u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banja Luku, gdje ona stanuje.

Žena je prijavila da su se Muslimović i ona posvađali 27. jula između dva i tri ujutro, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i tijelu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku, u Banja Luku izbacio iz automobila. Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti. Međutim, popularni pjevač demantira navode 45-godišnje žene. Za „Express“ kaže kako nije ništa uradio, samo je htio pomoći.

Tvrdi da je sve to laž i želja da mu se napakosti. Nije želio ulaziti u detalje da li je ta žena željela vezu s njim i da li su nekada, možda, imali avanturu. Svojevremeno se pisalo kako mu je baš ta žena iz Australije, koja mu je, kako je i sam rekao, radila neke turneje preko bare, davale neke pare koje navodno nisu vraćene.

Expres magazin

Vezane vijesti:

UDARIO ME 3 PUTA, PA IZVUKAO IZ AUTA, PALA SAM NA KAMEN: POGLEDAJTE ISPOVIJEST LJUBAVNICE HALIDA MUSLIMOVIĆA – VIDEO

OGLASILA SE ŽENA KOJA JE OPTUŽILA HALIDA ZA NASILJE: U VEZI SMO BILI TRI GODINE-PRETUKAO ME JE JER MI JE DUŽAN 94.500 EVRA!

HALID MUSLIMOVIĆ SE OGLASIO POVODOM INCIDENTA: ŽENA JE POPILA LITAR VISKIJA, A JA SAM HTIO POMOĆI

OGLASIO SE HALID MUSLIMOVIĆ: HOĆEŠ NEKOME DA POMOGNEŠ, A ON TE ISKORISTI

HALID MUSLIMOVIĆ: MOJA GREŠKA JE BILA ŠTO SAM PIJANOJ I AGRESIVNOJ ŽENI HTIO POMOĆI

POZNATI PJEVAČ ISPITAN U POLICIJI: HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO ŽENU