Svaki trening je nova lekcija, a mališani pristigli na rukometnu akademiju “Nebojša Grahovac” svojski se trude da nauče što više.

Već danima na Jahorini i Palama usavršavaju svoju rukometnu vještinu, a ima ih iz svih krajeva Bosne i Hercevovine i regiona. Uglas poručuju, da će nakon boravka na kampu, postati još bolji igrači.

Na račun organizatora stižu samo riječi hvale od kolega iz esnafa. Kažu, kamo sreće da je više ovakvih kampova, aludirajući na njihov nejmjerljiv značaj u rukometnom odrastanju igrača.

“Želim Nebojši svu sreću u daljem radu. Rukometnom savezu bih preporučio da malo vise paznje obrati na kampove i edukaciju trenera i mladih igrača. Bez toga nema napretka rukometu u BiH i Republici Srpskoj”, rekao je Vladimir Brankovic, direktor RK “Borac”.

A “glavni krivac”, Nebojša Grahovac, zadovoljan je što sve protiče u naboljem redu. Oni koji maštaju da jednog dana krenu njegovim rukometnim stopama, upijaju svaku riječ, vježbu i savjet.

“Za sada je sve na zadovoljavajućem nivu. Zahvaljuci trenerima, mladi rukometšai, imaju priliku da napreduju i da postanu jos bolji igraci”, rekao je Nebojša Grahovac, organizator.

Mališanima trenizi ne padaju teško. Kažu, sve je lakše uz nove drugare, i želju da se napreduje. Obradovao ih je i dolazak nekolicine reprezentivaca Bosne i Hercegovine, a kako se trenira u reprezentaciji, iz prve ruke su saznali od selektora Bilala Šumana.

ATV BL