Gradska organizacija Crvenog krsta Prijedor i zvanično je otvorila svoje nove prostorije koje je u naselju Pećani obezbjedila Gradska uprava.

Na prigodnoj ceremoniji, svečanu vrpcu na ulazu u novi prostor zajedno su presjekli gradonačelnik Milenko Đaković i sekretar GO CK Prijedor Zoran Veselinović koji je istakao da su svi članovi i volonteri ove organizacije sretni da su dobili nov i funkcionalan prostor za rad.

-Potrudićemo se da naši rezultati budu još bolji. Veliku zahvalnost dugujemo aktuelnom gradonačelniku Đakoviću kao i nekadašnjem Marku Paviću koji je prepoznao značaj i potrebe prijedorskog Crvenog krsta – dodao je Veselinović.

-Crveni krst je ponos grada Prijedora a sada su ovoj humanitarnoj organizaciji obezbijeđeni dobri uslovi za rad. Tokom mnogih događaja u prethodnom vremenu pokazali su da su spremni za obavljanje najsloženijih funkcija u slučaju vanrednih okolnosti – rekao je gradonačelnik Đaković.

Na današnjoj svečanosti uručene su i zahvalnice svim institucijama i subjektima koji su podržali rad Gradske organizacije Crvenog krsta Prijedor te omogućili preseljenje u nove prostorije koje se nalaze u prvoj “boračkoj” zgradi.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com