Branka Kozomora iz Prijedora osvojila je žiri glasom i izgledom. Po zanimanju je diplomirani ekonomista, a već šest godina se profesionalno bavi pjevanjem i nastupa.

-Ja mnogo volim muziku i pjevanje i to je moja velika želja i ljubav. Presretna sam što sam dobila priliku da učestvujem u najeminentnijem takmičenju na Balkanu Ulažem u svaki svoj nastup ali sam svjesna da trema i veliki pritisak odrade svoje pa se potkradu i neke greške. Znam da može bolje i zato ću i dalje da se usavršavam pjevački – kaže Branka o učešću u takmičenju.

-Uživam u svakom nastupu i svaki novi krug je za mene novi izazov. Kada sam ušla u takmičenje, nisam imala neka baš velika očekivanja ali sam radom i trudom došla do četvrtog kruga i smatram to ogromnim uspjehom. Beskrajno sam zahvalna žiriju i produkciji što su nagradili taj moj trud kao i nepoznatim ljudima koji mi na društvenim mrežama svakodnevno šalju poruke podrške.

Ona sluša pažljivo savjete žirija.

-Svaki savjet koji dobijem od žirija uvažim i trudim se da u narednom krugu ispravim svoje greške. Oni su velike zvijezde i čast je da me baš oni ocjenjuju – kaže Branka, koja u nastupe ulaže maksimum.

-U svaki svoj nastup ulažem svu svoju energiju. Spremam se i pjevački i vizuelno. Moj instruktor plesa Ivan Mileusnić mi pomaže da imam i scenski pokret koji je u današnje vrijeme neophodan uz dobro pjevanje i oslobodio me na sceni. Idem na časove pjevanja i svaki svoj nastup osmišljavam i drago mi je sto svaki put dobijem pohvale za to – kaže Branka, koja sama bira sebi repertoar.

Moda i stajling

-Moda je uz pjevanje moja velika ljubav pa sam osmislila i svoj brend “Bi dress me” za potrebe emisija jer sam dobila mnogo komplimenata za svaki kostim koji sam nosila. Posebno mi imponuje jer me svaki put pohvali Jelena Karleuša koja je modni mag i koja mi daje bezbroj komplimenata na račun svake odjevne kombnacije koju sam do sad nosila – kaže Branka Kozomora.

Express magazin