Obavještavamo studente i učenike srednjih škola, koji se nalaze u stanju socijalne potrebe, da mogu podnijeti zahtjev za jednokratnu materijalnu pomoć.

Uz zahtjev je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

-Potvrdu fakulteta, odnosno srednje škole o redovnom upisu školske 2017/18. godine, kao i potvrde o redovnom školovanju na fakultetu ili srednjoj škoči za članove domaćinstva koji pohađaju srednju školu ili fakultet,
-Kućnu listu,
-Uvjerenje o prosječnim primanjima za prošlu godinu, za zaposlene članove domaćinstva, odnosno odrezak od čeka penzije za članove domaćinstva koji su penzioneri,
-Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje RS — filijala Prijedor za nezaposlene članove domaćinstva,
-Uvjerenje Centra za socijalni rad – filijala Prijedor o ostvarivanju prava iz socijalne zaštite,
-Rješenje o starateljstvu za samohrane roditelje Centra za socijalni rad,
-Medicinsku dokumentaciju za teže oboljelog člana domaćinstva,
-Potvrdu o mjestu prebivališta,
-Fotokopiju kartice tekućeg računa.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja obavještenja na internet stranici Grada Prijedor i oglasnoj tabli Gradske uprave Prijedor.

Zahtjev sa prilozima dostaviti putem pošte na adresu: Grad Prijedor, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg Oslobođenja br. 1, 79102 Prijedor, ili direktnom predajom na prijemnom protokolu Grada.

Napomena: Podnosioci zahtjeva koji su neke od traženih dokumenata već podnosili Odjeljenju za društvene djelatnosti, prilikom prijave na konkurs za stipendije a nisu ostvarili pravo na istu, dokumente mogu podići u Odjeljenju za društvene djelatnosti, fotokopirati i priložiti uz zahtjev.

Ovo Obavještenje biće objavljeno na internet stranici Grada Prijedor (www.prijedorgrad.org) i oglasnoj tabli Gradske uprave Prijedor.

Gradonačelnik Milenko Đaković
30.03.2018.

Zahtjev koji trebate popuniti možete pronaći na internet stranici Grada Prijedora ili OVDJE