duska stojnicOrijentalni plesni studio „Enchanted Orient“ iz Prijedora uskoro organizuje još jedno orijentalno plesno veče pod nazivom „The Rhythm Of The Sand“.

Biće to nova prilika za sve Prijedorčane da dožive raskoš orijentalnih ritmova, eleganciju pokreta brojnih stilova te saznaju više o jednom od najstarijih plesova naše civilizacije.

Organizator ove, treće po redu, orijentalne večeri je mlada Prijedorčanka Duška Stojnić, osnivač, instruktor i koreograf orijentalnog plesnog studija „Enchanted Orient“.

Ove godine prisutni u sali Pozorišta Prijedor moći će da uživaju u brojnim stilovima, potpuno novim plesnim performansima kao i brojnim gostima iz naše zemlje kao i iz inostranstva.

Orijentalno plesno veče pod nazivom „The Rhythm Of The Sand“ održaće se 12. aprila ove godine sa početkom u 20 časova. Cijena ulaznica je 5 KM.

Pripremajući se za ovu manifestaciju plesni studio „Enchanted Orient“ kao i instruktor Duška Stojnić će nastupati u okviru orijentalnog plesnog festivala „Awalim“ koji se u organizaciji Plesnog studija „Oriana&Oria“ održava u Banskom Dvoru u Banja Luci 29. marta.

Duška Stojnić će biti gost i velikog internacionalnog plesnog festivala „Oriental Fairytales“ koji se održava u Beogradu 05. aprila. Organizator ove manifestacije koja se održava u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ je Aruena.

Foto – arhiva