Kreditni službenik (m/ž)

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini.
Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima preko 290 radnika koji rade u 60 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini. Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Partner je izabran u TOP 100 najpoželjnijih poslodavaca po izboru korisnika portala Posao.ba za 2014. godinu. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći

Oglas za prijem u radni odnos:

Kreditni službenik:

Područje rada:
Opština Ilijaš: mjesne zajednice: Stari Ilijaš,Misoča, Bioča, Malešici, Ljubina, Srednje, Čevljanovići i Gajevi; Opština Vogošća: mjesne zajednice: Svrake, Semizovac, Gora, Krivoglavci – 1 izvršilac
Područje rada: Opština Prijedor – 3 izvršioca

GLAVNE ODGOVORNOSTI:
Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

USLOVI ZA PRIJAVU:
-BiH državljanstvo,
-Minimalno srednja stručna sprema, prednost imaju kandidati sa VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka,
-Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,
-Poznavanje MS office paketa,
-Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje,
-Da kandidat poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,
Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

Kandidati, osim uslova za prijavu, treba da ispunjavaju sljedeće uslove:
-Da su pouzdani i motivisani za radi,
-Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
-Da su spremni da rade u timovima,
-Da su spremni na naporan rad i putovanja,
-Da su komunikativni, samostalni, te spremni na kontinuiran aktivni doprinos.

NUDIMO:
-Radni odnos na određeno vrijeme od 12 mjeseci uz mogućnost produženja,
-Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,
-Stimulacije za postignute rezultate,
-Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju biografiju iz koje se vidi da ispunjavate uslove za prijavu, najkasnije do 30.3.2018. godine do 16 sati, na adresu: Partner mikrokreditna fondacija, 15. maja bb, 75000 Tuzla, obavezno sa naznakom „za oglas: kreditni službenik za rad na području: navesti” ili ili putem elektronske pošte na adresu: prijavezaposao@partner.ba.

Biografije koje ne sadrže sve potrebne informacije neće biti razmatrane. Poželjno je da kandidati uz prijave dostave i preporuke poslodavaca, ukoliko imaju prethodnog radnog iskustva. Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Molimo vas da ne dostavljate dodatnu dokumentaciju koja nije zahtjevana oglasom, jer ćemo zbog zaštite ličnih podataka kandidata biti prinuđeni da je uništimo. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

Foto – ilustracija