Turistička organizacija grada Prijedora je uzela učešće na 7. Međunarodnom sajmu turizma “Place2go” koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i potražnje, a gdje se predstavilo oko 200 izlagača iz 18 zemalja.

Ove godine ovaj sajam je organizovan u periodu od 16.03. do 18.03.2018. godine u Areni Zagreb, a organizator sajma je magazin Place2go vodeći turistički magazin u regiji koji savremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske na kojem se predstavila turistička ponuda Republike Srpske.

U toku svih dana trajanja sajma, zapažena je izuzetna zainteresovanost za turističko tržište Republike Srpske, a turistička ponuda je predstavljena putem promotivnih brošura, letaka, kataloga, DVD prezentacija i ostalog propagandnog materijala.

Turistička organizacija Prijedor je na sajmu predstavila promotivni materijal o gradu Prijedoru.

S obzirom da su prezentacija i promocija jedan od najbitnijih preduslova za razvoj turizma, Turistička organizacija grada Prijedora će i dalje uzimati aktivno učešće na sajmovima u zemlji i inostranstvu.

Turistička organizacija grada Prijedora